Byrådsmedlem

Anker Boje

Jeg bor i Uggelhuse ved Assentoft og det har jeg gjort siden 1998. Siden 2011 har jeg været Driftsleder på Assentoft Vandværk.

Det nok derfor at jeg er en lille smule miljøskadet når det drejer sig om at passe på det allervigtigste vi har som er rent drikkevand. Jeg har en håndværkeruddannelse som blikkenslager og vvs montør hvor jeg har arbejdet i det meste af Randers og opland igennem mange år.

Det jeg brænder for er inden for de 3 udvalg jeg varetager i dag = Miljø og teknik mere natur, natur-stier, bedre beskyttelse af vores grundvand samt åer og vandløb (altså mere biodiversitet i vores fælles natur) fremtidens biler/busser bliver det El Brint eller noget helt 3.

Beskæftigelsen her er det vores helt unge mennesker der lige har forladt folkeskolen. Det er bare så vigtigt at de kommer godt i gang med en uddannelse. (Vi skal have alle med også dem der ikke er bogligt stærke) Landdistrikterne her er det vigtigt at vi holder fast i god udvikling hvor der er god offentlig transport, gode forsamlingshuse og hjælpe med at skabe det gode sociale miljø sammen med lokalbefolkningen det er nemlig vigtigt at de også kan se sig selv i den by de bor i.

I kan følge mig på mine facebooke profiler Anker Boje politikker eller Anker Boje, samt kontakte mig på mobil 27202982