Byrådsmedlem

Anne Hjortshøj

Jeg stiller op til byrådsvalget, fordi jeg vil kæmpe for en Randers Kommune i Bedre Balance. Uanset hvor vi bor, og hvem vi er, skal vi have lige adgang til vores fælles velfærd. Velfærd er frihed. Velfærd er rammerne om vores hverdag og liv.

Vi skal turde sætte spørgsmålstegn ved, om større altid er bedre? Hvad er prisen for en kommune i ubalance? Ønsker vi en kommune, hvor det er geografien der er afgørende for adgangen til vores fælles velfærd?

Jeg vil fortsat kæmpe for en sammenhængende kommune, en kommune i Bedre Balance mellem by og land, hvor vi får nærheden tilbage.

Jeg vil insistere på, at vi sammen kan gøre en forskel. Politikere, foreninger, ildsjæle, borgere og erhvervsliv. Vi skal være i stand til, at tænke i nye politiske løsninger, så vi sammen kan sikre VÆKST, MULIGHEDER og BEDRE BALANCE i hele Randers Kommune igennem nye veje, visioner og løsninger.

Hvis I ønsker at vide mere om mig, mine politiske visioner eller andet, er I velkomne til at kontakte mig på tlf: 61460467 eller på mail: anne.hjortshoj@randers.dk.

Ellers kan I finde mig på facebook, hvor I kan se mere om mit politiske arbejde.   

Eller på instagram: klik her