Byrådsmedlem

Karen Lagoni

Jeg er til daglig folkeskolelærer på Munkholmskolen i Stevnstrup. Et arbejde jeg glæder mig over hver dag. Jeg har 29 børn i min klasse og de er alle fantastiske.

Jeg har været gift med Jørn i 30 år. Vi har tre drenge og snart fire børnebørn

Jeg er medlem af menighedsrådet, den lokale brugsbestyrelse, foreningens Nordens bestyrelse og Langå soc. Bestyrelse

I fritiden vandrer jeg med min rygsæk på. Jeg har masser af interesser jeg dyrker .... sammen med familien ….Strik, botanik, fugle, bøger, maleri, kunstudstillinger og god mad

Jeg er medlem af Sundhed, idræt og kulturudvalget (næstformand) Miljø og teknikudvalget Børne og familieudvalget Bestyrelsen for Randers Havn Bestyrelsen for kunstmuseet Gudenåkommiteen (formand) Bevaringsudvalget og bygningsudvalget

Hvad er vigtigt for mig?

Gode resultater lavet i fællesskab på tværs af partier At den gode politiske samtale bliver fremmet af, at vi har respekt for hinanden og lytter til hinanden Politik handler for mig om samarbejde I mit arbejde lægger jeg stor vægt på ærlighed og respekt.

Miljø

Det er vigtigt, at vi passer godt på vores miljø, så vi efterlader en klode vi kan være bekendt til vores efterkommere. Jeg vil gerne give en bedre jord videre til børnebørnene. Planter og dyr er vigtige for mig. Derfor skal vi passe på miljøet omkring os og se på løsninger der kan give mere biodiversitet og plads til stor natur.

Sundhed, idræt og kultur

Jeg ønsker at skabe balancerede politiske løsninger så der er gode forhold for vores børn, unge, børnefamilier og vores ældre i hele kommunen Det gode liv Jeg vil vægte at alle har lige muligheder for at forme eget liv uanset social baggrund, køn, etnicitet eller økonomisk formåen. Jeg vil altid arbejde for at alle skal have mulighed for at blive en del af vores fællesskab.

Vil du vide mere kan du følge mig på facebook her