Folketingsmedlem

Malte Larsen

 

VÆLG EN SIKKER RETNING FOR DANMARK

DU STÅR OVERFOR ET AFGØRENDE VALG!

Skal vi fortsætte med at investere i vores fælles velfærd?

Eller skal vi presse den nære omsorg og vores offentligt ansatte yderligere? For at give skattelettelser til de rigeste?

Jeg er ikke i tvivl. Selvfølgelig skal vi sætte vores fælles velfærd først!

FLERE MEDARBEJDERE TIL DEN NÆRE OMSORG

Vores børn, ældre og syge mangler faglærte hænder til at tage sig af dem. Vi skal gøre det mere attraktivt at være ansat i institutioner, skoler, sundhedsvæsen og ældrepleje. Kun på den måde kan vi få flere til at søge ind på uddannelserne.

HÅNDVÆRKSFAGENE SKAL STYRKES

Såvel nu som i fremtiden skal vi sikre, at flere unge søger ind på erhvervsuddannelserne. Og vi skal sørge for, at flere voksne får både lyst og økonomisk mulighed for omskoling. Mangel på håndværkere og andre faglærte må ikke blive en bremse for væksten i samfundet. Det må hellere ikke blive en bremse for den grønne omstilling.

MERE FART PÅ DEN GRØNNE OMSTILLING

Klimaforandringerne og den aktuelle energikrise viser, hvor vigtigt det er, at vi bliver uafhængige af fossil energi – specielt fra tvivlsomme lande. Socialdemokratiets meget høje ambitioner om at producere mere vedvarende energi i Danmark skal indfries, så den grønne omstilling får mere fart på. Det skylder vi vores børn og de kommende generationer.

ØKONOMISK ANSVARLIGHED ER EN FORUDSÆTNING FOR VORES TRYGHED

Vi er kommet sikkert og trygt gennem coronakrisen. Nu er priserne på himmelflugt. Det vigtigste, vi kan gøre, er at sikre fortsat høj beskæftigelse. Med en sikker styring af landet kan vi hjælpe flest muligt igennem en svær periode med høj inflation. Ingen skal profitere af krisen, og ingen skal gå fra hus og hjem.

DIN ARBEJDSMAND I FOLKETINGET

En vigtig del af mit politiske arbejde foregår her i Østjylland.

Jeg er uddannet landmand, lærer og sygehusportør. Jeg er passioneret fritidshåndværker. Jeg har næsten 30 års erfaringer med at skabe politiske resultater både fra kommunalpolitik i Norddjurs og Randers Kommuner og landspolitik.

I 5 år har jeg som dit folketingsmedlem bygget bro mellem vores lokalområde og Christiansborg. Med mere end 30 års erhvervserfaring bidrager jeg bl.a. med jordnære indspark til de mange akademiske diskussioner i Folketinget.

Tillid, hjælpsomhed og arbejdsomhed er grundpillerne i mit liv. Jeg har den største respekt for hårdtarbejdende mennesker og har helt fra barn været glad for at tage fat. Livet har lært mig ikke at tage noget for givet, men altid kæmpe for det, jeg har kært og tror på.

Jeg bor i Randers med min kone Lise-Lotte og vores børn Hasse, Magne, Tilde, Aske og Snorre.

Min ældste søn Roar bor i Aarhus med Bolette og vores børnebørn Agnethe og Dagmar.

 

Jeg vil arbejde for:

-Retten til tidlig pension skal udbygges i takt med stigende pensionsalder

-Bedre balance i hele landet: Job, uddannelse, bosætning, udvikling

-Gode forbindelser på veje, stier og i bus og togtrafikken. Udvidelse af E45 til Randers Nord. Arbejder for støjsikring af støjramte borgere.

-Tryghed gennem hele livet

 

Stem personligt!

Antallet af personlige stemmer afgør valget!

Med din hjælp kan vi sammen sikre, at Randers fortsat har et fast og stærkt mandat.

Du kan hjælpe Randers ved at stemme personligt.

 

Du kan hente min folder HER