Byrådskandidat

Marianne Carøe

Jeg er født i Vorup og har gået på Vorup skole, og er vokset op i et arbejderhjem med 2 yngre søskende. Jeg har 2 voksne døtre og 6 børnebørn.

Naturen har altid fyldt meget i både min opvækst og som voksen I motorbåd på fjorden, og telt campingvogn og sommerhus.

I dag er det hus og have der kræver pasning

Jeg har boet i Paderup siden 2008 og har også boet i Kristrup og Romalt og Dronningborg

Jeg er uddannet i butik og har en handelsskole eksamen. J

eg var i 8 år rengøringsassistent på Søndermarks skolen.

Jeg har været hjemmehjælper i 3 år i Randers og 3 år i Grenaa kommune.

Min interesse for politik fik jeg som hjemmehjælper, hvor jeg var tillidsrepræsentant. Jeg flyttede til Grenaa i efteråret 1981. Og vente tilbage til Randers i 1995 Derefter fra hjemmehjælper til valgt næstformand i daværende HAF Grenaa i 1985.

Mit fagpolitisk hverv førte mig til Grenaa byråd i en periode, hvor jeg var medlem af økonomiudvalget. En fusion af HAF og DKA som blev til FOA, hvor jeg var næstformand til jeg i 2007 gik på pension.

Blev valgt til Aarhus Amtsråd i 2002, blev valgt til regionsrådet i 2006 og er genvalgt siden. Min valgperiode slutter i december.

Jeg har det godt med at få ting til at ske og hjælpe andre Og som jeg siger er politik en livsstil hvor man følger med i hvad der sker.

Jeg har gennem mine år i politik siddet i forskellige udvalg, b. l. a. hospitalsudvalget, psykiatriudvalget, det sociale og handicapområdet. Bestyrelser som gymnasier, social og sundhedsskolen, Randers regnskov bestyrelse. Bestyrelse i specialundervisning, og området med frivilligt arbejde.

Jeg vil derfor stille mit mandat til rådighed til kommunevalget, da jeg gerne vil være med til at føre den udvikling videre, vores kommune er godt i gang med.

Desuden vil jeg bruge den erfaring jeg har gennem mange år på sundhed og psykiatriområdet og omsorgsområdet.

Jeg har også indsigt i den kollektive trafik, som binder kommunens Landsbyer og områder sammen. Infrastruktur betyder fremkommelighed i dagligdagen.

Vi skal også passe på vores natur og være med til at sikre rent drikkevand og undgå sprøjtegifte i haverne. Genbruge og sortere vores affald.

Der er 4 vigtige områder, som sikrer en kommune kan fungere det er. Personalepolitik/arbejdsmiljø og uddannelsespolitik og god ledelse, og økonomisk ansvarlighed.

Jeg vil arbejde for hele Randers kommune. “Politik det handler om mennesker “ Det handler om udvikling “Det handler og os “Dig og mig “ Nemlig om Vores “RANDERS Kommune”